ANSVARSFÖRSÄKRING GENOM FOLKSAM

Auktoriserad hudterapeut

Om mig

Jag som äger och startade Cristakliniken heter Carina Moberg. Är diplomerad massageterapeut och certifierad massör, godkänd av Branchrådet Svensk Massage. Utbildningen gjorde jag vid Medicinskt Kursforum i Stockholm, en av de längsta och mest kompletta yrkesutbildningar för massageterapeuter. Utbildningen följer branschrådets Svensk Massage regler och utbildningen är terapeutiskt inriktad. Många av de problem som människor sjukskriver sig för idag kan behandlas och motverkas med massageterapi. Massagens främsta syfte är den förebyggande effekten.

Jag är diplomerad och certifierad spa- och hudterapeut på Åre Spa School

(fd Dolce Vita Spa Shool.)

Har en internationell hudterapeutexamen och är  auktoriserad hudterapeut av ITEC som idag är världens största och ledande examensorganisation för utbildare och utövare inom skönhetsbranschen. ITEC har sitt säte i England med godkända och anslutna skolor i 38 länder.

Cristakliniken startade år 2008 och hette då Crista Massage och Hudvård. Under åren har Crista Massage och Hudvård utvecklat sin verksamhet för att bredda sitt utbud och för att tillfredställa ett större antal kunder. 2015 bytte vi namn till Cristakliniken.

2017 öppnade vi även en salong i Karlstad.