HUD

INJEKTIONER

MASSAGE / DJUPVÅG

KOSMETISK PIGMENTERING

FIBROBLAST

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

WEBSHOP

KONTAKT / OM OSS

BLOGG

VAD ÄR FIBROBLAST?

 

ELLER PLASMALJUS SOM DET OCKSÅ KALLAS

NU SNABBARE LÄKNING MED COLDPLASMA OZON

Den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

 En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

 

Behandlingsområden

Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, rökrynkor, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna.

 

Fördelar jämfört kirurgi

Snabb läkning och återhämtning nu med nya COLDPLASMA OZON. Du kan gå till jobbet direkt efter! Ingen risk för att ta bort för mycket hud. Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

 

Så funkar det

Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

 

Så går det till

Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte.

 

Efter behandlingen

Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3-4 dagar. Svullnad kan uppstå men är minimalt med nya COLDPLASMA OZON.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med  solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

 

Resultat

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

 

Hållbarhet

Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

I
I

I

I

I
I

I

I
I

I

I

I

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

För ett långvarigt resultat finns ingen quick-fix.

Beroende på ålder eller typ av "problem" så lägger man upp en

plan hur man når ett resultat.

Följ oss på sociala medier

COLDPLASMA – OZON

Med nya COLDPLASMA minimerar vi svullnaden efter behandlingen. Detta märks tydligast på ögonlock då det är de som svullnar mest. Läkningsprocessen går dubbelt så snabbt. Förut började prickarna ramla av på dag 5. Nu börjar de falla på dag 2. Dag 4 är de i regel borta. Lite röd kan man dock vara men det sminkas lätt över.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

 

LÄS MER OM COLDPLASMA OZON HÄR !