HUD

INJEKTIONER

MASSAGE / DJUPVÅG

KOSMETISK PIGMENTERING

FIBROBLAST

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

WEBSHOP

KONTAKT / OM OSS

BLOGG

Trådlyft

 

FÖR PRIS KONSULTERAS ANNELI.

 KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA EN KONSULTATION

Trådlyft är en minimal invasiv teknik och ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, kort återhämtnings tid och ger ett bra estetiskt resultat.

 

Unika trådar med små hakar, en teknik med trådar som både ger ett lyft och en föryngring av huden. Med trådlyft kan man få en definition av haklinjen, återställd volym och reducerade rynkor med hjälp av 1 behandling. Beroende på område som behandlats används 1–3 trådar per sida och område.

Trådarna är gjorda av material som bryts ner på 12–15 månader och effekten kvarstår i vissa fall upp till 5–6 år.

En lyftande effekt och dessutom en föryngrande effekt genom att stimulera den naturliga produktionen av kollagen och hyaluronsyra i huden.

 

Hur går behandlingen till?

Trådlyft är en enkel, snabb, säker och kostnadseffektiv behandling som kan genomföras på ett flertal områden. Vanliga områden är ansikte, ögonbryn, mungipor, käklinje, hals, dekoletage.och överarmar.

 

Omedelbart synligt resultat och full effekt syns efter 2-3 veckor.

 

Trådlyft är en minimalinvasiv behandling och ingreppet sker i lokalbedövning och tar ca 30-60 minuter beroende på antal trådar/områden som ska behandlas.

 

Trådarna som förs in i huden kan kännas den första tiden samt bidrar relativt omgående till en så kallad lindrig inflammation med kraftfull nybildning av kollagen och hyaluronsyra som lägger sig runt trådarna i täta formationer och bygger upp strukturen under huden. Det här ger en förbättrad hudstruktur och hudkvalitén förbättras. Trådlyft ger ett naturligt resultat eftersom det följer de naturliga konturerna . Resultatet börjar synas inom 2 veckor efter behandlingen, fortsätter sedan att successivt förbättras de efterföljande 9-12 månaderna och håller sedan i flera år beroende på individen

 

Vanligast är blåmärken efter nålsticken, men även en lätt rodnad och svullnad kan uppstå. Dessa går sedan spontant över de närmaste dagarna efter ingreppet.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

I
I

I

I

I
I

I

I
I

I

I

I

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

För ett långvarigt resultat finns ingen quick-fix.

Beroende på ålder eller typ av "problem" så lägger man upp en

plan hur man når ett resultat.

Följ oss på sociala medier