Dermalux LED

Göres endast med lampa eller om man vill förstärka effekten i kombination av andra ansiktsbehandlingar. Kan även behandlas på acne, psoriasis på kroppen.

Vi kombinerar behandlingar för att du ska få dom bästa resultaten.

DermaluxLED kan för att optimera resultatet läggas till i Dermaplannig, Microneedling,

Oxygen RX, Beyond Botox Facial, Dr. Schrammeks klassiska ansiktsbehandling,

NBE Deep skin och NBE 3000 Face.


Världsledare i LED fototerapi

Multi-prisbelönta Dermalux är ett världsledande och pålitligt brittiskt varumärke för professionell

LED-fototerapi. Nu äntligen i Sverige!


Dermalux utsågs till årets bästa brittiska tillverkare 2018 och årets behandling i Storbritannien under fem år i rad på Aesthetic Awards, och kombinerar kliniskt bevisade våglängder av ljus med den banbrytande LED -tekniken för att leverera säkra och effektiva resultat för ett brett spektrum av hudproblem utan obehag eller downtime.


Köp ett klippkortpå 3, 6 eller 12 behandlingar till kraftigt reducerat pris.


Dermalux® Blått Ljus 415nm
Antibakteriell
Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation
Förbättrar hudens klarhet
Lugnande effekt på problemhud

Dermalux® Rött Ljus 633nm
Ökar produktionen av kollagen och elastin
Minskar fina linjer och rynkor
Ökar hudens fuktighetshalt
Jämnar ut hudton och förbättrar spänst
Revitaliserar och återställer lystern

Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm
Avancerade hudföryngringsfördelar
Dämpar rodnad och irritation
Minskar åldersfläckar och pigmentering
Återställer hudens hälsa
Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

Dermalux® Tri-Wave Behandling
För förbättrade och accelererade resultat erbjuds Dermalux® Tri-Wave-behandling som är en unikt kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd.

DermaplaningPRO

Hela ansiktet exfolieras med en skalpell vilket tar effektivt bort alla döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, fina linjer och porer minskas, efterföljande produkter kan bättre tas upp och som bonus - allt vellushår avlägsnas ( persikofjun ) Efter görs en enzympeel för att avlägsna de sista döda hudcellerna som skrapats upp och för att få ännu mer lyster. Avslutas med djupt återfuktande mask Behandlingen resulterar direkt i en djupt återfuktad, ultralen hud med ny lyster. Obs! Behandlingen gör inte så att mer, mörkare eller grövre hår växer ut! i ansiktet har vi sk. vellus hår inte terminal hår som på tex benen därav tar det flera veckor innan det växer ut och då lika fjuniga som innan.


Kan med fördel lägga till microneedling och/eller DermaluxLED i denna behandling. 

Beyond Botox Facial

Man måste uppleva den helt enkelt för att förstå känslan!

Nu utökar vi med ännu en Dermaplane behandling, den här är super lyxig & känslan är verkligen ett stort WOW ifrån kunderna efter behandlingen! Vi börjar med en rengöring & går över med Dermaplane. Som skonsamt tar bort ett tunt lager hud & dom fina vellushåren. Din hud får en fin jämn hudton med ett fantastiskt glow. Där efter lägger vi på en mjölksyra peel för att återfukta, vi går sen över i en härlig ansiktsmassage samt avslutar med firming peptide som ger ett direkt lyft & klarhet!

OBS! Inga nålstick! 


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

Oxygen Rx

Man måste uppleva den helt enkelt för att förstå känslan!

Vinnare av Skincare Professional Awards Juryns motivering: "En effektiv behandling som ger både lyster och lugn då den syresätter huden samtidigt som den stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. De olika momenten leder till bra dialog mellan kund och hudterapeut, kunden får uppleva en skön avslappnande behandling som även ger fantastiska resultat!"


Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syre har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för dig med Rosacea, inflammerad acne och synliga kärl och har även positiv verkan på ojämn hudton. Bygger upp hudens barriär och syramantel för en frisk hud. Vid mkt känslig hud / inflammerad hud /Inflammerad Acne börja med att göra 1 ggr/vecka till det lugnat sig för att sen gå över till rekommenderad Circaida behandling. Kan även göras på gravida! Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som lämpar sig perfekt till en aknebenägen hud, rosacea och synliga kärl. Kontraindikationer: när du inte bör göra behandlingen - allegisk mot citronsyra (citroner, apelsiner, grapefrukt mm) Den perfekta behandlingen för dig med rosacea och akne men fungerar även som en jättefin Askunge-behandling som ger den ultimata lystern inför festligheter eller som en glow up-behandling. Här appliceras rent syre på huden och en kombination av produkter för ett kraftfullt resultat. I denna behandlingen ingår rengöring, Oxygen Rx samt avslutande produkt. Kan göras som en kur 3-5 behandlingar.


Kan med fördel lägga till Dermaplanning och/eller DermaluxLED i denna behandling

Green Peel

Classic, Energy, Fresh Up, Partypeel

Ny hud på 5 dagar
Dr. Schrammeks örtpeeling är baserad på 100 % rena örter. Den här mycket speciella behandlingen rekommenderas till alla som är i behov av en djupare rengöring där en vanlig ansiktsbehandling inte känns tillräcklig. Tex vid acne, ärr, förstorade porer, rynkor, pigmenteringar, pormaskar, dålig cirkulation tex. vid trött och oelastisk hud.

GREEN PEEL CLASSIC – Den kraftigaste behandlingen
Mycket djuprengörande och kraftfull peelande behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat. Här ingår behandling nr 2 som ska göras på 5:e dagen och efterföljande produkter för hemmabruk.

Del 1 - örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen.

Del 2 - efterbehandling – ÅTERBESÖKET
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. 

Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 28 dagar efter örtpeelingen tagits bort

Minst 3 rätt täta Greenpeelbehandlingar rekommenderas. (1g./mån.) Antal behandlingar beror på hudtillstånd och förväntningar.


GREEN PEEL ENERGY
Detta är en mildare variant av Green Peel Classic. Du blir lite lätt röd efter behandlingen och genom den lätta fjällningen får du ett snabbare resultat på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.


GREEN PEEL FRESH UP – Den mildaste behandlingen – Även kallad Party Peel
Den mildaste av de tre örtpeelningarna. Huden får en fin lyster och samtidigt verkar peelingen både förebyggande och behandlande på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Denna peelingen är också idealisk inför Green Peel Classic. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter. 

Green Peel Hair Boost

Mot håravfall och svagt, tunt hår.

(Hairtonic ingår i behandling värde 990kr som ska användas varje kväll i ca 4 v)


De välkända GREEN PEEL®-örterna används i kombination med den specialutvecklade Activating Scalp Massage för att bevisligen hjälpa mot håravfall och svagt, tunt hår. Den speciella massagen främjar blodcirkulationen i hårbotten. De beprövade örterna förbättrar ämnesomsättningen, syre- och näringstillförseln, stimulerar hårsäckarna, har en regenererande effekt, stärker håret och får håret att kännas mjukt och smidigt. Idealiska behandlingsresultat uppnås med 3-6 behandlingar med 4 veckors intervall och Hair Boost Tonic som en specialformulerad hemvårdsprodukt.


Denna metod kan utföras med:

• Vikande hårfäste

• Diffust fördelat håravfall & lokaliserat håravfall

• Uttunnat hår på övre baksidan av huvudet

• Hormonellt och genetiskt betingat håravfall

• Svagt och tunt hår

PRX-T33 2.0

Går utmärkt att lägga till Microneedling i denna behandling.

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T33.
Genombrottet med forskning av PRX-T33 består utav kombinationen Triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid, i ett precist PH-värde. Dessa två substanser ger huden egenskaper som tidigare aldrig varit möjligt och det bästa helt utan att ge ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter.
Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 4 behandlingar med en veckas intervall för bästa resultat. Rekommenderat underhåll sker med ca 2 -3 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med Microneedling. 


ANSIKTE
PRX-T33 Egenskaper för ansiktsområden förfinar och tonar ned rynkor och linjer. Torr hud och nedsatt fyllighet, och förlorad fasthet och elasticitet. Ljusåldrad hud och ärrbildning.

KROPP
PRX-T33 har mycket positiva effekter på bristningar, ärrbildningar åldrad hud och hals samt på dekolletage och händer.

EGENSKANPER
PRX-T33 ger ökad cellförnyelse och stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor. Den återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Det reducerar rynkor, linjer oönskad pigmentering och boostar hudens funktioner.


Behandlingsmöjligheter:

• Ansikte
• Rynkor och linjer
• Torr hud
• Förlorad fasthet och elasticitet
• Nedsatt fyllighet
• Ojämna pigmenteringar
• Ljusåldrad hud
• Ärrbildningar

 Kropp
• Bristningar
• Ärrbildningar
• Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Microneedling

Serum efter hudtyp/hudproblem

Microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och pigment.

Microneedling orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vi anpassar serum efter hudtyp och hudproblem.


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

NBE Deep Skin

Mildare variant av microneedling med fantastiska resultat.

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en mild hudslipning. Behandlingen öppnar små microkanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som t e x hyaluronsyra, som har en fillers-liknande effekt på huden. Hyaluronsyra kan i vanliga fall inte penetrera epidermis (översta hudlagret), men tack vare Deep Skin är det möjigt!

Här väljer vi ett serum för just dina behov. Vill du ha anti-age-delux använder vi Skönhetens oscarbelönade serum EXCELLENCE.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor.

Behandlingsområden:
• Hudföryngring
• Rosacea och couperoser
• Acne
• Rynkreducering
• Slapp hud
• Striae och ärr


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

NBE 3000 Face

Ansiktsbehandling med värme och radiofrekvens

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats inom skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE 3000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage som ger snabba och synliga resultat.
Med radiofrekvens ger den huden uppstramning och lyft. Syresätter cellerna. Stärker kollagenet och ett specialserum slussas in i huden för det problemområde man vill komma åt, ex.ytliga kärl, rocasia, acne, acneärr, rynkor och pigmentering.

Utan nålar, utan smärta och biverkningar!


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

NBE Duo

Deep Skin + NBE 3000 i en behandling

Vill du ha maximal effekt av NBE så bokar du en NBE DUO. Här får du både Deep Skin och NBE 3000 Face i en behandling. Dubbel effekt med andra ord.


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

NBE 3000 Eye

Behandling mot trötta ögon med 

radiofrekvens runt ögon.

Påsar under ögonen och lite lymfa? Då väljer du denna behandling med radiovågor där vi anvönder speciellt serum för att komma åt problemet.


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

Dr. Schrammek

klassisk ansiktbehandling

Vi anpassar produkter efter din hud.

Hudanalys, rengöring, peeling, portömning, mask, ansiktsmassage och avslutande produkter.


Kan med fördel lägga till DermaluxLED i denna behandling

Stratum Skin Care Classic

Med Nannics revolutionerande ny produkter Stratum Symbiosum

Nu har vi lyft den klassiska ansiktsbehandlingen till nya nivåer. En revolutionerande ansiktsbehandling som ger en oslagbar effekt på din hud. Den återupplivar och ger en imponerande återhämtningsprocess för din hud. De prebiotiska näringsämnena säkerställer och återbalanserar hela ditt mikrobiom. – Passar alla, vilket du har problemhud eller inte. Hudåtstramning med fillereffekt, acne, rosacea, pigment, melasma och djup återfuktning.

Plaxel+ Plasma / Fibroblast

Reducering av överskottshud på tex ögonlock.

Nu utan bruna prickar och snabbare läkning

Den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!
En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Behandlingsområden
Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, rökrynkor, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna.

Fördelar jämfört kirurgi
Snabb läkning och återhämtning nu med nya Plaxel+ pennan. Du kan gå till jobbet direkt efter! Ingen risk för att ta bort för mycket hud. Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Så funkar det
Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till
Området som ska behandlas bedövas med kräm i 20 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte.

Efter behandlingen
Direkt efter behandlingen syns viss rodnad och lite svullnad kan uppstå. Skorporna faller av efter ca 3  dagar och på 3:dje dagen kan man sminka sig som vanligt. Svullnad kan uppstå men är minimalt med nya Plaxel+ pennan.
Det är viktigt att skydda den behandlade huden med solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

Resultat
Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överskottshud kan behöva flera behandlingar. 2-3 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överskottshud. Många tycker att det räcker med en behandling.

Hållbarhet
Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt.
Vanligt är att kunder kommer tillbaka efter 12-18 månader för att förebygga slapp hud.


Vilka områden kan behandlas?

Det vanligaste området är ögonlock, kråksparkar och påsar under ögonen. Men all slapp överskottshud kan behandlas. Tex rökrynkor, hamsterpåsar, nasobiala, hals, kinder, mage, händer mm.


Boka gärna en kostnadsfri konsultation innan.


CryoPen

CryoPen behandling är väl känt inom dermatologi över hela världen. I och med CryoPen, kan vi erbjuda dig en mycket snabb och smärtfri behandling av många olika hudåkommor som efterfrågas. Den innovativa CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument som enkelt och säker avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. CryoPen är helt odramatisk och säkert att använda. Dock ska man vara medveten om att när vi avlägsnar en ”fläck” kan t ex en mörk fläck ersättas av en ljus. I flertalet fall återkommer pigmentetet och området blir helt återställt men vi kan aldrig i förväg säga exakt vad resultatet blir då läkningen varierar från person till person.

Vad kan jag förvänta mig av behandlingen?
Det behandlade området kan svullna. Det kan se ut som du fått ett myggbett.
I vissa fall förekommer en blåsbildning. Området kan mörkna d v s en brun fläck kan se svart ut detta är helt normalt och en del i läkningen. Efter några dagar får du en skorpa som under inga omständigheter får manipuleras med.

Antalet behandlingar varierar från 1-3. I vissa fall försvinner inte fläcken helt utan reduceras. Även om en pigmentfläck försvunnit kan den komma tillbaka vid t ex solexponering och behandlingen får då upprepas.

Borttagning av pigment, fibrom, hudflikar, vårtor mm

Kosmetisk Pigmentering

Permanent make up passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket. Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink? Då är kosmetisk tatuering behandlingen för dig!


Vi använder oss av Bevaro pigment är svenska säkra pigment som är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket – ett måste för professionella tatuerare. Det unika med Bevaro är att pigmenten inte ändrar färg överhuvudtaget. Den nyans man valt bleks bara sakta med tiden.


3D-bryn / microblading

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Puderbryn

Puderögonbryn passar alla och är vår just nu populäraste behandling!
Den utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av små prickar kallad Air Piont teknik.

Den här metoden håller bra och är skonsam mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. (obs! maila bilder iförväg för bedömning)
Hållbarheten är upp till 5 år, men påfyllning sker vanligtvis 1-3 år efter beroende på hudtyp mm.

Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Kombobryn (3D + puderbryn)

En kombination av båda teknikerna. 


Eyeliner

En tatuerad eyeliner ger illusionen av en tätare frans och en djupare blick.

Vid tatuering av övre eyeliner måste fransförlängning tages bort en veckan innan behandlingen.

När du vill förstärka dina färger

NBE 3000 Detox och lymfdränage

Lymfsystemet – det bortglömda systemet

Lymfsystemet behövs för att kroppen ska må bra. Det är viktigt för vätskebalansen och för kroppens försvar mot infektioner. Lymfasystemet är viktigare än du tror för att din kropp och ditt välmående ska fungera. Vi har så mycket skräp i kroppen som vill ut men inte tar sig ut.


Vill du ge din kropp en skön nystart, är detox ett perfekt sätt. 

Man gör en utrensning och avlastar systemet. Kroppen får en chans att göra sig av med skadliga ämnen som vi får i oss genom kosten och omgivningen.

Efter en Detoxbehandling mår man bara bättre och bättre. Och det syns. Man går ner i vikt, huden, ögonen och håret ser fräschare ut.

Många som har problem med sömn, magen eller allergier får färre symptom. Hela kroppen kommer i bättre balans.


NBE 3000 är en mycket djupgående, cirkulationsfrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att: *Reducera mjölksyra i muskulaturen *Syresätta cellerna *jobbar inflammationshämmande *Startar kroppens egna läkningsprocess -Lymfdränerande -Reducerar vätskeansamlingar – Rensar ut slaggprodukter.


Och så är det en rogivande och skön behandling. Nytta med nöje.


För att få bästa effekten behövs 3-5 behandlingar i en kur.


Vill du lyxa till det så lägg till en ansiktsbehandling till denna behandling.

NBE 3000

Anti-stressbehandling

Lymfsystemet – det bortglömda systemet

En ny kraftfull behandling som ger dig en total avkoppling. Anti-stress behandling med NBE 3000 är rogivande för kropp och själ. Behandlingen arbetar på djupet där blodcirkulation och lymfflödet ökar, vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.


Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lugn-&-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet, kortisol i vår kropp. Under behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få en kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt. Terapeuten masserar växelvis med händerna och de varma handenheterna. Behandlingen anpassas helt efter dig för att du ska uppnå total avkoppling för både kropp och själ.


Denna behandling går även under friskvårdsbidraget!

Svensk klassisk massage

Att få massage stimulerar kroppen så att hormoner så som oxytocin och endorfiner frigörs.

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag. (Se gärna övriga behandlingar hur du kan kombinera massagen med djupvågsbehandling/fashiabehandling)

Djupvåg- fasciabehandling

Djupare och bättre resultat på kortare tid.

Djupvågsbehandling är en ny behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. Skonsam och behaglig.
Ökar rörlighet och avslappning, förbättrar flöde och cirkulation
Används av professionella terapeuter för att underlätta bl.a. ryggvärk, nackont, tennisarmbåge och muskelspänningar, frozen shoulder, whiplash mm. Lindrar artros och värk.


 • De senaste årens forskning visar att fascian har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott.
 • Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler.
 • Fascian står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian.
 • Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre.
 • Fascia påverkas bland annat av ålder, genetisk uppsättning, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

NBE 3000 massage

Massage med värme.

Med NBE 3000 är det möjligt - få en varmare, mjukare och mer elastisk muskel på kortare tid, så att du effektivare kan ta till dig behandlingen och bli lättare avslappnad. Man kan också kombinera NBE 3000 med svensk klassisk massage. I Crista special ingår alla tre massagetekniker, svensk klassisk, djupvåg och NBE 3000 Massage.


Vad gör NBE 3000 Massage

 • Gå djupare ner i vävnaden
 • Öka syreupptaget
 • Minska koldioxiden
 • Öka pH-värdet
 • Starta kroppens egna läkeprocess
 • Främja lymfsystemet
 • Förbättra immunförsvaret
 • Reducera inflammation
 • Stimulera kollagenproduktionen och hyaluronsyran
 • Reducera mjölksyra och slagg
 • Minska fria radikaler med 7 %

Vaxning

Hårfritt resultat som varar längre än rakning och utan stubb.

Hårstråna ska vara 4-5 mm långa, trimma vid behov.

Vaxning innebär att man tar bort håret på sin önskade kroppsdel genom att rycka hårstrået från roten med hjälp av ett flytande vax och remsor.

 

Alla hår som är tillräckligt långa, dvs ca 4-6 mm för att få fäste i remsan följer med. Huden blir slät och hårfriare direkt. Hårväxten måste behandlas kontinuerligt eftersom återväxt sker inom 3-6 veckor. Till skillnad mot vanlig rakning så har man på så sett ett hårfriare resultat som varar längre samt att du slipper stubbet.

 

Vi rekommenderar inte att du rakar dig mellan dina vaxningar då det blir bäst resultat om du istället vaxar regelbundet då stubbet uteblir i princip.

 

Några tips:

För bäst resultat bör hårväxten vara minst 4 mm, peela/skrubba gärna huden några dagar (3-4 dagar) innan du ska vaxa dig för att få bort torra hudceller och för att motverka inåtväxande hårstrån.

 

Du skall ha ren hud utan kräm på det område som skall vaxas vid vax tillfället annars får vaxet sämre fästnings förmåga på vaxningsområdet.

 

Efter din vaxbehandling bör du inte vistas i sol, träna eller bada inom 24 h. Eftersom man ibland kan bli lite irriterad och röd i det vaxade området så gör gärna din vaxning några dagar innan exempelvis semestern eller dyligt så det hinner att lägga sig i god tid.

 

Hårstrået förfinas varje gång du vaxar och det hårda stubbet som dagligen måste ansas tillhör nu blotta minnet.      

Färg av bryn och fransar & plock

Hårfritt resultat som varar längre än rakning och utan stubb.

Vackert formade ögonbryn kan öppna upp ögonen och ge hela ditt ansikte ett piggare och yngre intryck.

Kombinera gärna bryn och fransfärgning för att få maximal effekt. Fransfärgning görs med en skonsam färg speciellt anpassad för de lite skörare ögonfransarna. De allra flesta väljer en för dem lite mörkare och intensivare färgton för att få känslan av längre och mer kraftfulla fransar.
Populärt är att färga ögonfransarna till sommaren när strand och bad gör att vi gärna undviker mascara. 

(Plockning av bryn ingår i alla ansiktsbehandlingar)