Dermalux LED

Göres endast med lampa eller om man vill förstärka effekten i kombination av andra ansiktsbehandlingar. Kan göras på acne, psoriasis på kroppen.

Vi kombinerar behandlingar för att du ska få dom bästa resultaten.


Dermalux® Blått Ljus 415nm
Antibakteriell
Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation
Förbättrar hudens klarhet
Lugnande effekt på problemhud

Dermalux® Rött Ljus 633nm
Ökar produktionen av kollagen och elastin
Minskar fina linjer och rynkor
Ökar hudens fuktighetshalt
Jämnar ut hudton och förbättrar spänst
Revitaliserar och återställer lystern

Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm
Avancerade hudföryngringsfördelar
Dämpar rodnad och irritation
Minskar åldersfläckar och pigmentering
Återställer hudens hälsa
Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

Dermalux® Tri-Wave Behandling
För förbättrade och accelererade resultat erbjuds Dermalux® Tri-Wave-behandling som är en unikt kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd.

DermaplaningPRO

Går utmärkt att lägga till Microneedling i denna behandling.

Hela ansiktet exfolieras med en skalpell vilket tar effektivt bort alla döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, fina linjer och porer minskas, efterföljande produkter kan bättre tas upp och som bonus - allt vellushår avlägsnas ( persikofjun ) Efter görs en enzympeel för att avlägsna de sista döda hudcellerna som skrapats upp och för att få ännu mer lyster. Avslutas med djupt återfuktande mask Behandlingen resulterar direkt i en djupt återfuktad, ultralen hud med ny lyster. Obs! Behandlingen gör inte så att mer, mörkare eller grövre hår växer ut! i ansiktet har vi sk. vellus hår inte terminal hår som på tex benen därav tar det flera veckor innan det växer ut och då lika fjuniga som innan.

Beyond Botox Facial

Man måste uppleva den helt enkelt för att förstå känslan!

Nu utökar vi med ännu en Dermaplane behandling, den här är super lyxig & känslan är verkligen ett stort WOW ifrån kunderna efter behandlingen! Vi börjar med en rengöring & går över med Dermaplane. Som skonsamt tar bort ett tunt lager hud & dom fina vellushåren. Din hud får en fin jämn hudton med ett fantastiskt glow. Där efter lägger vi på en mjölksyra peel för att återfukta, vi går sen över i en härlig ansiktsmassage samt avslutar med firming peptide som ger ett direkt lyft & klarhet!

OBS! Inga nålstick! 

Green Peel

Classic, Energy, Fresh Up, Partypeel

Ny hud på 5 dagar
Dr. Schrammeks örtpeeling är baserad på 100 % rena örter. Den här mycket speciella behandlingen rekommenderas till alla som är i behov av en djupare rengöring där en vanlig ansiktsbehandling inte känns tillräcklig. Tex vid acne, ärr, förstorade porer, rynkor, pigmenteringar, pormaskar, dålig cirkulation tex. vid trött och oelastisk hud.

GREEN PEEL CLASSIC – Den kraftigaste behandlingen
Mycket djuprengörande och kraftfull peelande behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat. Här ingår behandling nr 2 som ska göras på 5:e dagen och efterföljande produkter för hemmabruk.

Del 1 - örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen.

Del 2 - efterbehandling – ÅTERBESÖKET
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. 

Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 28 dagar efter örtpeelingen tagits bort

Minst 3 rätt täta Greenpeelbehandlingar rekommenderas. (1g./mån.) Antal behandlingar beror på hudtillstånd och förväntningar.


GREEN PEEL ENERGY
Detta är en mildare variant av Green Peel Classic. Du blir lite lätt röd efter behandlingen och genom den lätta fjällningen får du ett snabbare resultat på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.


GREEN PEEL FRESH UP – Den mildaste behandlingen – Även kallad Party Peel
Den mildaste av de tre örtpeelningarna. Huden får en fin lyster och samtidigt verkar peelingen både förebyggande och behandlande på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Denna peelingen är också idealisk inför Green Peel Classic. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter. 


GREEN PEEL 4YOU – Quickfix

En prova-på behandling som ger lyster. Här får du en mild örtpeeling utan serum men med mask.

PRX-T33 2.0

Nu med IceMask.

Går utmärkt att lägga till Microneedling i denna behandling.

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T33.
Genombrottet med forskning av PRX-T33 består utav kombinationen Triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid, i ett precist PH-värde. Dessa två substanser ger huden egenskaper som tidigare aldrig varit möjligt och det bästa helt utan att ge ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter.
Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 4 behandlingar med en veckas intervall för bästa resultat. Rekommenderat underhåll sker med ca 2 -3 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med Microneedling. Kan med fördel göras i kombination med fillers. Önskar du det ringer du och bokar. Vår leg.sjuksköterska Anneli Henriksson är hos oss 2 lördagar i månaden.


ANSIKTE
PRX-T33 Egenskaper för ansiktsområden förfinar och tonar ned rynkor och linjer. Torr hud och nedsatt fyllighet, och förlorad fasthet och elasticitet. Ljusåldrad hud och ärrbildning.

KROPP
PRX-T33 har mycket positiva effekter på bristningar, ärrbildningar åldrad hud och hals samt på dekolletage och händer.

EGENSKANPER
PRX-T33 ger ökad cellförnyelse och stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor. Den återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Det reducerar rynkor, linjer oönskad pigmentering och boostar hudens funktioner.


Behandlingsmöjligheter:

• Ansikte
• Rynkor och linjer
• Torr hud
• Förlorad fasthet och elasticitet
• Nedsatt fyllighet
• Ojämna pigmenteringar
• Ljusåldrad hud
• Ärrbildningar

 Kropp
• Bristningar
• Ärrbildningar
• Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Ice Peel

Anti-age behandling som avslutas med cryoterapimask

En avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.


MULTIFUNKTIONELL BEHANDLING FÖR ALLA HUDTYPER
ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Enerpeel MA

Rosacea / Acne / Anti-age Face

Vid behandling av Rosacea / Acne och dess symptom är Mandelsyra den mest väldokumenterade substansen. Mandelsyra är en fettlöslig syra med starkt antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom har syran fuktgivande- och kollagenstimulerande egenskaper (likt Glykolsyran) varför den är lämplig även som allmän antiage-behandling. Mandelsyra har hög toleransnivå för alla hudtyper med få eller inga oönskade sidoeffekter.


MANDELIC ACID 40% INDIKATION

• Rosacea och Acne Framförallt vuxna med lätt rodnad hy

• Hudförnyelse (Hudföryngring)

• Milda/Måttliga ålderstecken

• Fuktgivande och kollagenstimulerande MSM (Dimethyl Sulfone) Naturlig sulfasubstans • • Antiinflammatorisk och Antibakteriell

• Stimulerar för fasthet och fukt


För bästa resultat görs en kur på 4-6 behandlingar med 10-14 dagars mellanrum. Därefter underhåll var

6 vecka. Viktigt också att använda Rosacure produkter för bästa resultat.

Microneedling

Serum efter hudtyp/hudproblem

Microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och pigment.

Microneedling orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vi anpassar serum efter hudtyp och hudproblem..

NBE Deep Skin

Mildare variant av microneedling med fantastiska resultat.

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en mild hudslipning. Behandlingen öppnar små microkanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som t e x hyaluronsyra, som har en fillers-liknande effekt på huden. Hyaluronsyra kan i vanliga fall inte penetrera epidermis (översta hudlagret), men tack vare Deep Skin är det möjigt!

Här väljer vi ett serum för just dina behov. Vill du ha anti-age-delux använder vi Skönhetens oscarbelönade serum EXCELLENCE.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor.

Behandlingsområden:
• Hudföryngring
• Rosacea och couperoser
• Acne
• Rynkreducering
• Slapp hud
• Striae och ärr

NBE 3000 Face

Ansiktsbehandling med värme och radiofrekvens

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats inom skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE 3000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage som ger snabba och synliga resultat.
Med radiofrekvens ger den huden uppstramning och lyft. Syresätter cellerna. Stärker kollagenet och ett specialserum slussas in i huden för det problemområde man vill komma åt, ex.ytliga kärl, rocasia, acne, acneärr, rynkor och pigmentering.

Utan nålar, utan smärta och biverkningar!

NBE Duo

Deep Skin + NBE 3000 i en behandling

Vill du ha maximal effekt av NBE så bokar du en NBE DUO. Här får du både Deep Skin och NBE 3000 Face i en behandling. Dubbel effekt med andra ord.

NBE 3000 Eye

Behandling mot trötta ögon med 

radiofrekvens runt ögon.

Påsar under ögonen och lite lymfa? Då väljer du denna behandling med radiovågor där vi anvönder speciellt serum för att komma åt problemet.

Dr. Schrammec Essensial

Behandling för fukt, vård och glöd.

Essential ger närande och stärkande näringsämnen till huden för en väl fungerande hud i balans. Behandlingen inkluderar en avslappnande ansiktsmassage som stimulerar hudens cirkulation och näringsupptag.

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår, samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Hydrating

Dr Schammeks fuktboost till huden.

Dr Schammeks fuktförstärkning för uttorkad och torr hud. Hydra Maximum från Dr.Schrammek balanserar fuktbalansen och förhindrar torrhet och tecken på åldrande. En helårsbehandling för alla, perfekt efter solbehandling.

Rengöring, peeling, portömning, serum och fuktmask ingår, samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Regulating

Talgreglerande behandling för kombinationshud.

Dr.Schrammeks djuprengörande och talgreglerande behandling för kombinationshud. 

Dr Schrammek har antibakteriella och talgreglerande egenskaper för en hud med blockeringar och stora porer. Behandlingen inkluderar djuprengöring av porerna och säkerställer en ren, matt hud.

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår,samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Ageless Future

För dig som vill börja förebygga åldrande hud.

Dr.Schrammek Ageless Future-behandling för tidigt förebyggande av tecken på åldrande.

Ageless Future från Dr.Schrammek ger ny energi och vitalitet, samt ger påfyllning av viktiga näringsämnen och antioxidanter i huden. 

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår,samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Skin in Balance

För dig som vill börja förebygga åldrande hud.

Dr Schrammeks specialutvecklade behandling för en känslig hud i obalans. En lugnande och balanserande hudvård. Speciellt anpassad för överbelastad hud, t.ex. vid cancerbehandling, användning av isotretinoin, överbehandlad hud och amning.

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår,samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Fibroblast / plasmabehandlingar

Reducering av överskottshud på tex ögonlock.

Nu snabbare läkning med Cold Plasma.

Den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!
En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Behandlingsområden
Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, rökrynkor, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna.

Fördelar jämfört kirurgi
Snabb läkning och återhämtning nu med nya COLDPLASMA OZON. Du kan gå till jobbet direkt efter! Ingen risk för att ta bort för mycket hud. Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Så funkar det
Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till
Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte.

Efter behandlingen
Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3-4 dagar. Svullnad kan uppstå men är minimalt med nya COLDPLASMA OZON.
Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

Resultat
Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

Hållbarhet
Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt.


Vilka områden kan behandlas?

Det vanligaste området är ögonlock, kråksparkar och påsar under ögonen. Men all slapp överskottshud kan behandlas. Tex rökrynkor, hamsterpåsar, nasobiala, hals, kinder, mage, händer mm.


Boka gärna en kostnadsfri konsultation innan.


CryoPen

CryoPen behandling är väl känt inom dermatologi över hela världen. I och med CryoPen, kan vi erbjuda dig en mycket snabb och smärtfri behandling av många olika hudåkommor som efterfrågas. Den innovativa CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument som enkelt och säker avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. CryoPen är helt odramatisk och säkert att använda. Dock ska man vara medveten om att när vi avlägsnar en ”fläck” kan t ex en mörk fläck ersättas av en ljus. I flertalet fall återkommer pigmentetet och området blir helt återställt men vi kan aldrig i förväg säga exakt vad resultatet blir då läkningen varierar från person till person.

Vad kan jag förvänta mig av behandlingen?
Det behandlade området kan svullna. Det kan se ut som du fått ett myggbett.
I vissa fall förekommer en blåsbildning. Området kan mörkna d v s en brun fläck kan se svart ut detta är helt normalt och en del i läkningen. Efter några dagar får du en skorpa som under inga omständigheter får manipuleras med.

Antalet behandlingar varierar från 1-3. I vissa fall försvinner inte fläcken helt utan reduceras. Även om en pigmentfläck försvunnit kan den komma tillbaka vid t ex solexponering och behandlingen får då upprepas.

Borttagning av pigment, fibrom, hudflikar, vårtor mm

Kosmetisk Pigmentering

Permanent make up passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket. Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink? Då är kosmetisk tatuering behandlingen för dig!


Vi använder oss av Bevaro pigment är svenska säkra pigment som är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket – ett måste för professionella tatuerare. Det unika med Bevaro är att pigmenten inte ändrar färg överhuvudtaget. Den nyans man valt bleks bara sakta med tiden.


3D-bryn / microblading

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Puderbryn

Puderögonbryn passar alla och är vår just nu populäraste behandling!
Den utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av små prickar kallad Air Piont teknik.

Den här metoden håller bra och är skonsam mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. (obs! maila bilder iförväg för bedömning)
Hållbarheten är upp till 5 år, men påfyllning sker vanligtvis 1-3 år efter beroende på hudtyp mm.

Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Kombobryn (3D + puderbryn)

En kombination av båda teknikerna. 


Läpplinje / Fyllda läppar

Du bestämmer själv om du bara vill jämna till din läppkontur i en naturlig färgton eller ge illusionen av en målad mun. Förstärka din läppkontur (lipliner) eller färgsätta hela läpparna. En tatuerad läpplinje kan göra att dina läppar ser större ut.

Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Eyeliner

En tatuerad eyeliner ger illusionen av en tätare frans och en djupare blick.

Vid tatuering av övre eyeliner måste fransförlängning tages bort en veckan innan behandlingen.

När du vill förstärka dina färger

NBE 3000 Detox och lymfdränage

Lymfsystemet – det bortglömda systemet

Lymfsystemet behövs för att kroppen ska må bra. Det är viktigt för vätskebalansen och för kroppens försvar mot infektioner. Lymfasystemet är viktigare än du tror för att din kropp och ditt välmående ska fungera. Vi har så mycket skräp i kroppen som vill ut men inte tar sig ut.


Vill du ge din kropp en skön nystart, är detox ett perfekt sätt. 

Man gör en utrensning och avlastar systemet. Kroppen får en chans att göra sig av med skadliga ämnen som vi får i oss genom kosten och omgivningen.

Efter en Detoxbehandling mår man bara bättre och bättre. Och det syns. Man går ner i vikt, huden, ögonen och håret ser fräschare ut.

Många som har problem med sömn, magen eller allergier får färre symptom. Hela kroppen kommer i bättre balans.


NBE 3000 är en mycket djupgående, cirkulationsfrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att: *Reducera mjölksyra i muskulaturen *Syresätta cellerna *jobbar inflammationshämmande *Startar kroppens egna läkningsprocess -Lymfdränerande -Reducerar vätskeansamlingar – Rensar ut slaggprodukter.


Och så är det en rogivande och skön behandling. Nytta med nöje.


För att få bästa effekten behövs 3-5 behandlingar i en kur.

NBE 3000

Anti-stressbehandling

Lymfsystemet – det bortglömda systemet

En ny kraftfull behandling som ger dig en total avkoppling. Anti-stress behandling med NBE 3000 är rogivande för kropp och själ. Behandlingen arbetar på djupet där blodcirkulation och lymfflödet ökar, vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.


Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lugn-&-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet, kortisol i vår kropp. Under behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få en kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt. Terapeuten masserar växelvis med händerna och de varma handenheterna. Behandlingen anpassas helt efter dig för att du ska uppnå total avkoppling för både kropp och själ.


Denna behandling går även under friskvårdsbidraget!

Svensk klassisk massage

Att få massage stimulerar kroppen så att hormoner så som oxytocin och endorfiner frigörs.

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag. (Se gärna övriga behandlingar hur du kan kombinera massagen med djupvågsbehandling/fashiabehandling)

Djupvåg- fasciabehandling

Djupare och bättre resultat på kortare tid.

Djupvågsbehandling är en ny behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. Skonsam och behaglig.
Ökar rörlighet och avslappning, förbättrar flöde och cirkulation
Används av professionella terapeuter för att underlätta bl.a. ryggvärk, nackont, tennisarmbåge och muskelspänningar, frozen shoulder, whiplash mm. Lindrar artros och värk.


 • De senaste årens forskning visar att fascian har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott.
 • Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler.
 • Fascian står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian.
 • Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre.
 • Fascia påverkas bland annat av ålder, genetisk uppsättning, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

NBE 3000 masage

Massage med värme.

Med NBE 3000 är det möjligt - få en varmare, mjukare och mer elastisk muskel på kortare tid, så att du effektivare kan ta till dig behandlingen och bli lättare avslappnad. Man kan också kombinera NBE 3000 med svensk klassisk massage. I Crista special ingår alla tre massagetekniker, svensk klassisk, djupvåg och NBE 3000 Massage.


Vad gör NBE 3000 Massage

 • Gå djupare ner i vävnaden
 • Öka syreupptaget
 • Minska koldioxiden
 • Öka pH-värdet
 • Starta kroppens egna läkeprocess
 • Främja lymfsystemet
 • Förbättra immunförsvaret
 • Reducera inflammation
 • Stimulera kollagenproduktionen och hyaluronsyran
 • Reducera mjölksyra och slagg
 • Minska fria radikaler med 7 %

Vaxning

Hårfritt resultat som varar längre än rakning och utan stubb.

Hårstråna ska vara 4-5 mm långa, trimma vid behov.

Vaxning innebär att man tar bort håret på sin önskade kroppsdel genom att rycka hårstrået från roten med hjälp av ett flytande vax och remsor.

 

Alla hår som är tillräckligt långa, dvs ca 4-6 mm för att få fäste i remsan följer med. Huden blir slät och hårfriare direkt. Hårväxten måste behandlas kontinuerligt eftersom återväxt sker inom 3-6 veckor. Till skillnad mot vanlig rakning så har man på så sett ett hårfriare resultat som varar längre samt att du slipper stubbet.

 

Vi rekommenderar inte att du rakar dig mellan dina vaxningar då det blir bäst resultat om du istället vaxar regelbundet då stubbet uteblir i princip.

 

Några tips:

För bäst resultat bör hårväxten vara minst 4 mm, peela/skrubba gärna huden några dagar (3-4 dagar) innan du ska vaxa dig för att få bort torra hudceller och för att motverka inåtväxande hårstrån.

 

Du skall ha ren hud utan kräm på det område som skall vaxas vid vax tillfället annars får vaxet sämre fästnings förmåga på vaxningsområdet.

 

Efter din vaxbehandling bör du inte vistas i sol, träna eller bada inom 24 h. Eftersom man ibland kan bli lite irriterad och röd i det vaxade området så gör gärna din vaxning några dagar innan exempelvis semestern eller dyligt så det hinner att lägga sig i god tid.

 

Hårstrået förfinas varje gång du vaxar och det hårda stubbet som dagligen måste ansas tillhör nu blotta minnet.      

Färg av bryn och fransar & plock

Hårfritt resultat som varar längre än rakning och utan stubb.

Vackert formade ögonbryn kan öppna upp ögonen och ge hela ditt ansikte ett piggare och yngre intryck.

Kombinera gärna bryn och fransfärgning för att få maximal effekt. Fransfärgning görs med en skonsam färg speciellt anpassad för de lite skörare ögonfransarna. De allra flesta väljer en för dem lite mörkare och intensivare färgton för att få känslan av längre och mer kraftfulla fransar.
Populärt är att färga ögonfransarna till sommaren när strand och bad gör att vi gärna undviker mascara. 

(Plockning av bryn ingår i alla ansiktsbehandlingar)

Injektioner 

Alla injektioner görs av leg. skjuksköterska Anneli Henriksson.

.Botox

Säker behandling som väl utförd ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Medlet används bland annat mot kråksparkar och argrynkan.

En behandling med Botox är lämplig när:
• du har markerade linjer mellan ögonbrynen (argrynkan) som får dig att se • trött, arg eller ledsen ut.
• du har ansiktsmuskulatur som orsakar rynkor runt ögonen (kråksparkar)
och och de horisontella linjerna i pannan.
• du har olika typer av assymetrier i ansiktet.


Medicinskt använder vi även botox för att behandla överdriven svettning (hyperhidros), migrän.

1 omr 1 900 kr, 2 omr 2 900 kr, 3 omr 3 900 kr


Filler

Då vi åldras minskar produktionen av hyaluronsyran vilket gör att hudens elasticitet minskar och rynkor, veck och linjer uppkommer. Hyaluronsyra som är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga vilket ger volym till huden. fFiller tillför mer volym och stimulerar hudens celler vilket leder till en utslätande effekt på rynkor och veck samt förbättring av hudens konsistens. Filler är en icke-permanent filler som omsätts i kroppen allt eftersom vi åldras.


Filler i läppar

Vackra välformade läppar med lite extra volym och fyllighet är en dröm för många. Att bygga volym eller skapa symmetri med hjälp av fillers i läpparna är idag både accepterat och vanligt. En behandling med fillers i läpparna är både säkert och enkelt att utföra för en erfaren och duktig injektionsbehandlare. När man behandlar sina läppar med fillers tillför man fukt i form av hyaluronsyra som bygger och skapar volym i det önskade området. Hyaluronsyran i våra fillersprodukter påminner väldigt mycket om den hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och är inte permanent.

Förändra eller förstärka genom att behandla sig med fillers i läpparna
I vissa fall önskar man korrigera en medfödd form som en tunnare överläpp, ojämnheter i konturen eller en platt profil. Områden som absolut går att bearbeta med hjälp av att tillföra fillers i läpparna.

I andra fall önskar man med hjälp av fillers förstärka den form som läpparna redan har med lite extra volym och fukt.

Fillers i dina läppar för att förebygga ålderstecken
I vissa fall använder vi fillers i läpparna för att återskapa en form och volym du en gång hade. Det är ett faktum att dina läppar ändras genom åren och många upplever att läpparna blir allt tunnare och rynkorna på överläppen blir allt mer framträdande allt eftersom åren går. Oavsett anledning till att man blir intresserad av fillers för sina läppar så finns det flera olika fillersprodukter och behandlingsmetoder att välja bland.


Anneli använder sig av Juvederm och Restylan. 0,5ml 2 000 kr, 1ml 3 000 kr, 2ml 5 500 kr


Profhilo

En filler baserad på hyaluronsyra, men den skiljer sig från de traditionella fillers som ofta används till att bygga och modellera huden. Den beskrivs istället som en vävnadsstärkande filler med högkoncentrerad, stabiliserad hyaluronsyra som injiceras strax under hudytan. Där flyter den sedan ut och fortsätter att dra till sig fukt, vilket ger en fylligare, slätare och fastare hudstruktur. En behandling innebär totalt tio stick, på olika, väl valda punkter i ansiktet.

Behandlingen beskrivs som att huden plumpas upp inifrån. Fillern fördelas jämnt, utan att några klumpar bildas. Det betyder att den också kan användas på områden som kan vara svåra att behandla med traditionella fillers, som till exempel hals och panna.

Det är en produkt med extremt hög säkerhet, som dessutom förbättrar hudkvaliteten på sikt genom att förstärka vävnaderna.  


Trådlyft – kinder, läppar, ögon/panna

är en minimal invasiv teknik och ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, kort återhämtnings tid och ger ett bra estetiskt resultat.

Unika trådar med små hakar, en teknik med trådar som både ger ett lyft och en föryngring av huden. Med trådlyft kan man få en definition av haklinjen, återställd volym och reducerade rynkor med hjälp av 1 behandling. Beroende på område som behandlats används 1–3 trådar per sida och område.
Trådarna är gjorda av material som bryts ner på 12–15 månader och effekten kvarstår i vissa fall upp till 5–6 år. En lyftande effekt och dessutom en föryngrande effekt genom att stimulera den naturliga produktionen av kollagen och hyaluronsyra i huden.


Hur går behandlingen till?
Trådlyft är en enkel, snabb, säker och kostnadseffektiv behandling som kan genomföras på ett flertal områden. Vanliga områden är ansikte, ögonbryn, mungipor, käklinje, hals, dekoletage

Omedelbart synligt resultat och full effekt syns efter 2-3 veckor.

Trådlyft är en minimalinvasiv behandling och ingreppet sker i lokalbedövning och tar ca 30-60 minuter beroende på antal trådar/områden som ska behandlas.

Trådarna som förs in i huden kan kännas den första tiden samt bidrar relativt omgående till en så kallad lindrig inflammation med kraftfull nybildning av kollagen och hyaluronsyra som lägger sig runt trådarna i täta formationer och bygger upp strukturen under huden. Det här ger en förbättrad hudstruktur och hudkvalitén förbättras. Trådlyft ger ett naturligt resultat eftersom det följer de naturliga konturerna . Resultatet börjar synas inom 2 veckor efter behandlingen, fortsätter sedan att successivt förbättras de efterföljande 9-12 månaderna och håller sedan i flera år beroende på individen

Vanligast är blåmärken efter nålsticken, men även en lätt rodnad och svullnad kan uppstå. Dessa går sedan spontant över de närmaste dagarna efter ingreppet. Pris fås efter konsultation.


PRP-behandling – Hår / hud

Även kallad vampyrbehandling, är en naturlig, enkel och smärtfri behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hud med exempelvis rynkor, solskador och ärr. Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod injiceras i huden eller hårbotten.

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Vi använder patientens egna kropp för att göra en förändring av hud eller hår. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt material vi injicerar kommer från patienten själv. Enkel och fri från biverkningar. 100% naturlig behandling.

Alla kön kan göra en PRP-behandling och resultatet blir lika bra. Det handlar om att börja med behandlingen i tid. Har du tappat väldigt mycket hår tar det längre tid att få tillbaka håret även med PRP-behandling.

När tillväxtfaktorerna injiceras i de förkrympta hårsäckarna startar en mängd positiva reaktioner i huden. Stamcellerna får signaler om att produktionen av hårceller, eller kollagen vid hudbehandling, ska öka, vilket bidrar till fler byggstenar till varje cell. PRP skapar även nybildning av fler små blodkärl i anknytning till området som bidrar med ytterligare näring till hår och hud.


PRP, på svenska blodplättrik plasma, kallas även Dracula- eller Vampyrbehandling. Det är en förhållandevis ny behandling inom estetisk hudvård. Vårt blod innehåller blodplättar vars tillväxtfaktorer stimulerar hudens cellföryngring, produktion av kollagen och elastiska fibrer. Resultatet är således en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. Under många år har den bioföryngrande celltekniken använts vid bland annat komplicerade benbrott. Behandlingen har vunnit i popularitet inom det estetiska utbudet eftersom den uppfattas naturlig och använder kroppens egna kemiska substanser.


Hur går det till?
Behandlingen inleds med att en liten mängd blod tas från patienten, som vid ett vanligt blodprov. Plasman och blodplättarna separeras från blodet genom centrifugering och stabiliseras med en gel. Plasman med hög koncentration av blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer som förbättrar läkningsprocessen av skadad och åldrad hud. Slutligen injiceras plasman i de områden man vill behandla.

Behandlingen tar cirka 45 minuter. Antalet behandlingar som behövs varierar beroende på din individuella hud. För flertalet personer räcker 1 – 3 behandlingar per år med. Ett behandlingsprogram utformas baserat på din huds unika kondition. Det finns ingen gräns för antalet behandlingar som kan genomföras.


Efter behandlingen
Direkt efter behandlingen kan patienten uppleva en svullnad som består upp till 24 timmar. Mindre blåmärken i stickställen kan förekomma. Kollagenförnyelsen, hudens struktur och ton kommer successivt att förbättras, maximal effekt uppnås efter tre månader. Behandlingsresultatet är naturligtvis individuellt, men normalt varar effekten upp till 18 månader. Genom att kontinuerligt upprepa behandlingen kan man bibehålla resultatet.

Man rekommenderar att börja med 3 behandlingar med 1 månad emellan.


Botox – Svettbehandling av armhålor, handflator och fötter

Överdrivna svettningar kan behandlas på ett effektivt sätt med hjälp av botoxinjektioner. Det är en förhållandevis snäll behandling.

Hyperhidros innebär en överdriven svettning som är så kraftig att den inte har någon naturlig funktion för kroppen. Svettningen innebär ofta att den som lider av den upplever en försämrad livskvalitet och ibland medvetet undviker vardagssituationer och sociala kontakter. De partier på kroppen som oftast berörs är till exempel armhålor, handflator, fötter och panna. Med hjälp av injektioner med botulinumtoxin kan den här typen av svettningar behandlas på ett effektivt sätt.

Effekten förlängs efter varje behandling. Injektionerna görs lokalt på det berörda området. Medlet blockerar svettkörtlarna under cirka 6-7 månader och därefter behövs ny behandling. Effekten förlängs efter varje behandling då svettkörtlarna inte återfår sin fulla aktivitet mellan varje injektion.

Behandlingen med botulinumtoxin är en förhållandesvis snäll behandling som eventuellt har få, lokala och övergående biverkningar.


Botox av ytliga kärl på benen

Behandling av ytliga spindelliknande blodkärl i hudens yttersta lager kallas för Ådernät vanligast förekommande på benen.
Man injicerar ett läkemedel i kärlet som får kärlet att successivt blekna av. Det kan behövas 2-3 behandlingar. Den bästa tiden för behandling är höst, vinter och vår.


Tear trough och Light Eyes

Två olika behandlingar mot insjunkning och mörka partier under ögonen. Om volymen/fettvävnaden under ögonpartiet försvinner kan det uppstå skuggningar som visar sig som mörka ringar under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen, kan en fillerbehandling som tear trough eller Light Eyes vara lämplig.


ALLA BEHANDLINGAR AV ANNELI OCH PRISER FINNS PÅ BOKA DIREKT