Green Peel

Classic, Energy, Fresh Up, Partypeel

Ny hud på 5 dagar
Dr. Schrammeks örtpeeling är baserad på 100 % rena örter. Den här mycket speciella behandlingen rekommenderas till alla som är i behov av en djupare rengöring där en vanlig ansiktsbehandling inte känns tillräcklig. Tex vid acne, ärr, förstorade porer, rynkor, pigmenteringar, pormaskar, dålig cirkulation tex. vid trött och oelastisk hud.

GREEN PEEL CLASSIC – Den kraftigaste behandlingen
Mycket djuprengörande och kraftfull peelande behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat. Här ingår behandling nr 2 som ska göras på 5:e dagen och efterföljande produkter för hemmabruk.

Del 1 - örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen.

Del 2 - efterbehandling – ÅTERBESÖKET
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. 

Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 28 dagar efter örtpeelingen tagits bort

Minst 3 rätt täta Greenpeelbehandlingar rekommenderas. (1g./mån.) Antal behandlingar beror på hudtillstånd och förväntningar.


GREEN PEEL ENERGY
Detta är en mildare variant av Green Peel Classic. Du blir lite lätt röd efter behandlingen och genom den lätta fjällningen får du ett snabbare resultat på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.


GREEN PEEL FRESH UP – Den mildaste behandlingen – Även kallad Party Peel
Den mildaste av de tre örtpeelningarna. Huden får en fin lyster och samtidigt verkar peelingen både förebyggande och behandlande på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Denna peelingen är också idealisk inför Green Peel Classic. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter. 


GREEN PEEL 4YOU – Quickfix

En prova-på behandling som ger lyster. Här får du en mild örtpeeling utan serum men med mask.

PRX-T33 2.0

Nu med IceMask.

Går utmärkt att lägga till Microneedling i denna behandling.

PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T33.
Genombrottet med forskning av PRX-T33 består utav kombinationen Triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid, i ett precist PH-värde. Dessa två substanser ger huden egenskaper som tidigare aldrig varit möjligt och det bästa helt utan att ge ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter.
Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som kur om 4 behandlingar med en veckas intervall för bästa resultat. Rekommenderat underhåll sker med ca 2 -3 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med Microneedling. Kan med fördel göras i kombination med fillers. Önskar du det ringer du och bokar. Vår leg.sjuksköterska Anneli Henriksson är hos oss 2 lördagar i månaden.


ANSIKTE
PRX-T33 Egenskaper för ansiktsområden förfinar och tonar ned rynkor och linjer. Torr hud och nedsatt fyllighet, och förlorad fasthet och elasticitet. Ljusåldrad hud och ärrbildning.

KROPP
PRX-T33 har mycket positiva effekter på bristningar, ärrbildningar åldrad hud och hals samt på dekolletage och händer.

EGENSKANPER
PRX-T33 ger ökad cellförnyelse och stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor. Den återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Det reducerar rynkor, linjer oönskad pigmentering och boostar hudens funktioner.


Behandlingsmöjligheter:

• Ansikte
• Rynkor och linjer
• Torr hud
• Förlorad fasthet och elasticitet
• Nedsatt fyllighet
• Ojämna pigmenteringar
• Ljusåldrad hud
• Ärrbildningar

 Kropp
• Bristningar
• Ärrbildningar
• Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Ice Peel

Anti-age behandling som avslutas med cryoterapimask

En avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.


MULTIFUNKTIONELL BEHANDLING FÖR ALLA HUDTYPER
ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Enerpeel MA

Rosacea / Acne / Anti-age Face

Vid behandling av Rosacea / Acne och dess symptom är Mandelsyra den mest väldokumenterade substansen. Mandelsyra är en fettlöslig syra med starkt antiinflammatoriska egenskaper. Dessutom har syran fuktgivande- och kollagenstimulerande egenskaper (likt Glykolsyran) varför den är lämplig även som allmän antiage-behandling. Mandelsyra har hög toleransnivå för alla hudtyper med få eller inga oönskade sidoeffekter.


MANDELIC ACID 40% INDIKATION

• Rosacea och Acne Framförallt vuxna med lätt rodnad hy

• Hudförnyelse (Hudföryngring)

• Milda/Måttliga ålderstecken

• Fuktgivande och kollagenstimulerande MSM (Dimethyl Sulfone) Naturlig sulfasubstans • • Antiinflammatorisk och Antibakteriell

• Stimulerar för fasthet och fukt


För bästa resultat görs en kur på 4-6 behandlingar med 10-14 dagars mellanrum. Därefter underhåll var

6 vecka. Viktigt också att använda Rosacure produkter för bästa resultat.

Microneedling

Serum efter hudtyp/hudproblem

Microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och pigment.

Microneedling orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vi anpassar serum efter hudtyp och hudproblem..

NBE Deep Skin

Mildare variant av microneedling med fantastiska resultat.

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en mild hudslipning. Behandlingen öppnar små microkanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som t e x hyaluronsyra, som har en fillers-liknande effekt på huden. Hyaluronsyra kan i vanliga fall inte penetrera epidermis (översta hudlagret), men tack vare Deep Skin är det möjigt!

Här väljer vi ett serum för just dina behov. Vill du ha anti-age-delux använder vi Skönhetens oscarbelönade serum EXCELLENCE.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor.

Behandlingsområden:
• Hudföryngring
• Rosacea och couperoser
• Acne
• Rynkreducering
• Slapp hud
• Striae och ärr

NBE 3000 Face

Ansiktsbehandling med värme och radiofrekvens

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats inom skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE 3000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage som ger snabba och synliga resultat.
Med radiofrekvens ger den huden uppstramning och lyft. Syresätter cellerna. Stärker kollagenet och ett specialserum slussas in i huden för det problemområde man vill komma åt, ex.ytliga kärl, rocasia, acne, acneärr, rynkor och pigmentering.

Utan nålar, utan smärta och biverkningar!

NBE Duo

Deep Skin + NBE 3000 i en behandling

Vill du ha maximal effekt av NBE så bokar du en NBE DUO. Här får du både Deep Skin och NBE 3000 Face i en behandling. Dubbel effekt med andra ord.

NBE 3000 Eye

Behandling mot trötta ögon med 

radiofrekvens runt ögon.

Påsar under ögonen och lite lymfa? Då väljer du denna behandling med radiovågor där vi anvönder speciellt serum för att komma åt problemet.

Dr. Schrammec Essensial

Behandling för fukt, vård och glöd.

Essential ger närande och stärkande näringsämnen till huden för en väl fungerande hud i balans. Behandlingen inkluderar en avslappnande ansiktsmassage som stimulerar hudens cirkulation och näringsupptag.

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår, samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Hydrating

Dr Schammeks fuktboost till huden.

Dr Schammeks fuktförstärkning för uttorkad och torr hud. Hydra Maximum från Dr.Schrammek balanserar fuktbalansen och förhindrar torrhet och tecken på åldrande. En helårsbehandling för alla, perfekt efter solbehandling.

Rengöring, peeling, portömning, serum och fuktmask ingår, samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Regulating

Talgreglerande behandling för kombinationshud.

Dr.Schrammeks djuprengörande och talgreglerande behandling för kombinationshud. 

Dr Schrammek har antibakteriella och talgreglerande egenskaper för en hud med blockeringar och stora porer. Behandlingen inkluderar djuprengöring av porerna och säkerställer en ren, matt hud.

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår,samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Ageless Future

För dig som vill börja förebygga åldrande hud.

Dr.Schrammek Ageless Future-behandling för tidigt förebyggande av tecken på åldrande.

Ageless Future från Dr.Schrammek ger ny energi och vitalitet, samt ger påfyllning av viktiga näringsämnen och antioxidanter i huden. 

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår,samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Dr. Schrammec Skin in Balance

För dig som vill börja förebygga åldrande hud.

Dr Schrammeks specialutvecklade behandling för en känslig hud i obalans. En lugnande och balanserande hudvård. Speciellt anpassad för överbelastad hud, t.ex. vid cancerbehandling, användning av isotretinoin, överbehandlad hud och amning.

Rengöring, peeling, portömning, serum och passande mask ingår,samt ansikts- och skalpmassage.

Brynplock om så önskas.

Fibroblast / plasmabehandlingar

Reducering av överskottshud på tex ögonlock.

Nu snabbare läkning med Cold Plasma.

Den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!
En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner!

Behandlingsområden
Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, rökrynkor, “kalkonhäng” och “hamsterpåsar” på halsen och kinderna.

Fördelar jämfört kirurgi
Snabb läkning och återhämtning nu med nya COLDPLASMA OZON. Du kan gå till jobbet direkt efter! Ingen risk för att ta bort för mycket hud. Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Så funkar det
Fibroblast-pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till
Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 minuter innan behandlingen. Därefter “bränner” man med Fibroblastpennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte.

Efter behandlingen
Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3-4 dagar. Svullnad kan uppstå men är minimalt med nya COLDPLASMA OZON.
Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

Resultat
Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

Hållbarhet
Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt.


Vilka områden kan behandlas?

Det vanligaste området är ögonlock, kråksparkar och påsar under ögonen. Men all slapp överskottshud kan behandlas. Tex rökrynkor, hamsterpåsar, nasobiala, hals, kinder, mage, händer mm.


Boka gärna en kostnadsfri konsultation innan.


CryoPen

CryoPen behandling är väl känt inom dermatologi över hela världen. I och med CryoPen, kan vi erbjuda dig en mycket snabb och smärtfri behandling av många olika hudåkommor som efterfrågas. Den innovativa CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision. Det är ett enastående instrument som enkelt och säker avlägsnande av olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. CryoPen är helt odramatisk och säkert att använda. Dock ska man vara medveten om att när vi avlägsnar en ”fläck” kan t ex en mörk fläck ersättas av en ljus. I flertalet fall återkommer pigmentetet och området blir helt återställt men vi kan aldrig i förväg säga exakt vad resultatet blir då läkningen varierar från person till person.

Vad kan jag förvänta mig av behandlingen?
Det behandlade området kan svullna. Det kan se ut som du fått ett myggbett.
I vissa fall förekommer en blåsbildning. Området kan mörkna d v s en brun fläck kan se svart ut detta är helt normalt och en del i läkningen. Efter några dagar får du en skorpa som under inga omständigheter får manipuleras med.

Antalet behandlingar varierar från 1-3. I vissa fall försvinner inte fläcken helt utan reduceras. Även om en pigmentfläck försvunnit kan den komma tillbaka vid t ex solexponering och behandlingen får då upprepas.

Borttagning av pigment, fibrom, hudflikar, vårtor mm

Kosmetisk Pigmentering

Permanent make up passar dig som är känslig/allergisk mot smink, önskar spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink samt tränar/svettas mycket. Önskar du spara tid på morgonen och samtidigt se piggare ut utan smink? Då är kosmetisk tatuering behandlingen för dig!


Vi använder oss av Bevaro pigment är svenska säkra pigment som är godkända och registrerade hos Läkemedelsverket – ett måste för professionella tatuerare. Det unika med Bevaro är att pigmenten inte ändrar färg överhuvudtaget. Den nyans man valt bleks bara sakta med tiden.


3D-bryn / microblading

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Puderbryn

Puderögonbryn passar alla och är vår just nu populäraste behandling!
Den utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av små prickar kallad Air Piont teknik.

Den här metoden håller bra och är skonsam mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. (obs! maila bilder iförväg för bedömning)
Hållbarheten är upp till 5 år, men påfyllning sker vanligtvis 1-3 år efter beroende på hudtyp mm.

Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Kombobryn (3D + puderbryn)

En kombination av båda teknikerna. 


Läpplinje / Fyllda läppar

Du bestämmer själv om du bara vill jämna till din läppkontur i en naturlig färgton eller ge illusionen av en målad mun. Förstärka din läppkontur (lipliner) eller färgsätta hela läpparna. En tatuerad läpplinje kan göra att dina läppar ser större ut.

Återbesök ingår inom 4-6 veckor och bokas vid första besöket.


Eyeliner

En tatuerad eyeliner ger illusionen av en tätare frans och en djupare blick.

Vid tatuering av övre eyeliner måste fransförlängning tages bort en veckan innan behandlingen.

När du vill förstärka dina färger

NBE 3000 Detox och lymfdränage

Lymfsystemet – det bortglömda systemet

Lymfsystemet behövs för att kroppen ska må bra. Det är viktigt för vätskebalansen och för kroppens försvar mot infektioner. Lymfasystemet är viktigare än du tror för att din kropp och ditt välmående ska fungera. Vi har så mycket skräp i kroppen som vill ut men inte tar sig ut.


Vill du ge din kropp en skön nystart, är detox ett perfekt sätt. 

Man gör en utrensning och avlastar systemet. Kroppen får en chans att göra sig av med skadliga ämnen som vi får i oss genom kosten och omgivningen.

Efter en Detoxbehandling mår man bara bättre och bättre. Och det syns. Man går ner i vikt, huden, ögonen och håret ser fräschare ut.

Många som har problem med sömn, magen eller allergier får färre symptom. Hela kroppen kommer i bättre balans.


NBE 3000 är en mycket djupgående, cirkulationsfrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att: *Reducera mjölksyra i muskulaturen *Syresätta cellerna *jobbar inflammationshämmande *Startar kroppens egna läkningsprocess -Lymfdränerande -Reducerar vätskeansamlingar – Rensar ut slaggprodukter.


Och så är det en rogivande och skön behandling. Nytta med nöje.


För att få bästa effekten behövs 3-5 behandlingar i en kur.

NBE 3000

Anti-stressbehandling

Lymfsystemet – det bortglömda systemet

En ny kraftfull behandling som ger dig en total avkoppling. Anti-stress behandling med NBE 3000 är rogivande för kropp och själ. Behandlingen arbetar på djupet där blodcirkulation och lymfflödet ökar, vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter.


Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin, kroppens lugn-&-ro hormon och det ämne som sänker stresshormonet, kortisol i vår kropp. Under behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få en kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt. Terapeuten masserar växelvis med händerna och de varma handenheterna. Behandlingen anpassas helt efter dig för att du ska uppnå total avkoppling för både kropp och själ.


Denna behandling går även under friskvårdsbidraget!