Om oss

Vem jag är.

Jag som äger Cristakliniken heter Carina Moberg.

Är diplomerad massageterapeut och certifierad massör, godkänd av Branchrådet Svensk Massage. Utbildningen gjorde jag vid Medicinskt Kursforum i Stockholm, en av de längsta och mest kompletta yrkesutbildningar för massageterapeuter. Utbildningen följer branschrådets Svensk Massage regler och utbildningen är terapeutiskt inriktad. Jag är diplomerad och certifierad spa- och hudterapeut på Åre Spa School.

Har en internationell hudterapeutexamen och är certifierad hudterapeut av ITEC som idag är världens största och ledande examensorganisation för utbildare och utövare inom skönhetsbranschen. ITEC har sitt säte i England med godkända och anslutna skolor i 38 länder.

Cristakliniken startade år 2008 och hette då Crista Massage och Hudvård. Under åren har Crista Massage och Hudvård utvecklat sin verksamhet för att bredda sitt utbud och för att tillfredställa ett större antal kunder. 2015 bytte vi namn till Cristakliniken.

Vår personal

Det är vi som tar hand om dig när du kommer.

Carina Moberg

Hudterapeut

Massageterapeut

Lymfterapi

PMU

Anneli Henriksson

Leg. sjuksköterska

Covid -19

Ljusterapi

Produkter

I vår salong får vi vara max 5 personer. Vi håller avstånd från varandra. Oftast är det bara kunden och terapeuten. Vi tvättar oss och spritar händerna när vi kommer som när vi går. Är vi sjuka avbokar vi tiden.

När du bokar behandling på Cristakliniken får du sitta i vårt ljusterapi rum 30 min före eller efter behandling utan kostnad. 

Ljusterapi är lugnande och man blir mycket piggare under vinterhalvåret.

Vi säljer hudvårdsprodukter och hudvårdande make-up. Våra leverantörer är Nannic, Maria Åkerberg, Dr.Christine Schrammek och PÜR kosmetik.